Sponzoři 2017

»How Strong Is The Bridge?!« je mednarodno tekmovanje v gradnji mostov – iz ŠPAGETOV. Projekt je odlično sprejet pri tekmovalcih in javnosti, saj v tekmovalnem duhu združuje najboljše študente iz Slovenije in Evrope. V preteklih letih smo gostili študente gradbenih fakultet iz Avstrije, Češke, Srbsko, Hrvaške, Bosna a Hercegovina, Rumunsko, Egipta, Polsko, Italije, Turecku a ve Slovinsku. Tekmovanje traja tri dni, To se bude konat od 3. do 5. Květen 2017.

Organizacija projekta je povezana z visokimi finančnimi stroški. Tekmovanje organiziramo v okviru Študentskega sveta FGPA in Društva študentov FGPA, ki sta delno finančno podprta s strani Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, delno pa stroške projektov krijemo študenti sami. Zaradi omejenih sredstev se obračamo tudi na vas.

Prosimo Vas, da z vašimi finančnimi sredstvi podprete projekt »HOW STRONG IS THE BRIDGE?!« in nam, študentom, pomagate pri ponovni uresničitvi zastavljenega projekta. Le z vašo pomočjo bomo lahko ohranili projekt na najvišji ravni in ohranili sloves odličnih organizatorjev.

AJKTM_Prosnja-for-sponzorstvo_2017

Jaké je nejlepší SOLID 2016 podporován:

& Nbsp;

spletna stran

Sdílet tento