SPONZORJI IN PODPORNIKI

Vabimo Vas, da se nam pri uresničitvi projekta »Ali je kaj trden most?! 2021 Limited edition« pridružite kot donator, pokrovitelj ali sponzor.

Tekmovanje velja za enega bolj odmevnih projektov študentov Univerze v Mariboru. O njem poročajo številni slovenski mediji in informativne oddaje: RTV Slovenija, 24ur, Svet, BK TV, Večer, Delo, Žurnal24, Maribor24, Si21, SiolNET, Lokalec, Radio City, Dostop in ostali. Tekmovanja se vsako leto udeleži več kot 100 tekmovalcev in njihovih spremljevalcev, prav tako pa iz leta v leto beležimo večje število obiskovalcev tekmovanja.

Tekmovanje je v tem času preraslo v največji in najbolj prepoznaven projekt študentov FGPA UM, predvsem zaradi velike vneme študentov, da tekmovanje vsako leto organiziramo na vedno višjem nivoju. Tudi letos smo se kljub specifičnim razmeram odločili tekmovanje izvesti. Organizacija projekta je tako povezana z veliki finančnimi stroški, ki pa jih Društvo študentov FGPA in študentski svet FGPA UM brez pomoči sponzorjev ter donatorjev ne bi zmogla. Stroški so vezani predvsem na material, promocijo in letos zaradi specifične situacije tudi s poštninami za pakete.

Prosimo Vas, da z vašimi finančnimi oziroma materialnimi sredstvi podprete projekt »ALI JE KAJ TRDEN MOST 2021?!« in nam, študentom, pomagate pri ponovni uresničitvi zastavljenega projekta. Le z Vašo pomočjo bomo lahko tekmovanje dvignili na še višjo raven in upravičili sloves odličnih organizatorjev. Zelo bomo hvaležni vsakršnega Vašega prispevka.

Prošnjo za donatorje, pokrovitelje ali sponzorje lahko najdete tukaj.

SPONZORJI IN PODPORNIKI